utorak, 4. siječnja 2011.

Otvoren novi dječji vrtić

Početak 2011. godine najviše je veselja i radosti donio malim polaznicima dječjeg vrtića koji su uselili u novi dječji vrtić. Prekrasna zgrada prifinjenog izgleda, smještena u samom središtu Legrada, već na prvi pogled odiše vedrinom koja se ulaskom u prekrasno uređene prostorije nadopunjuje toplinom i osjećajem ugode.
                                                                    Foto: Cviko
Razdragana dječja lica, igra i smijeh najbolje opisuju njihovo zadovoljstvo preseljenjem. Prostrana igraonica opremljena modernim edukativnim namještajem funkcionalnog dizajna odjednom je postala poprište ležerne dječje igre nepresušnog istraživačkog karaktera.
Zaigranost i radost malih prijatelja neumorno i strpljivo će nadzirati i pratiti tete odgojiteljice Marija i Mirela, učeći ih pristojnom ponašanju i korisnim navikama te razvijajući njihove individualne sposobnosti. Za vrhunsku kondiciju koja je potrebna za savladavanje cjelodnevnih napornih zadataka nesumljivi doprinos pružiti će i teta kuharica Melita spremajući delicije u besprijekorno uređenoj kuhinji.

Skladno uređeni popratni sadržaji u potpunosti su prilagođeni dječjem uzrastu, zadovoljavaju sve potrebne propise i osiguravaju bezbrižan i siguran cjelodnevni boravak u vrtiću tijekom cijele godine.
prostor za higijenu
vanjsko igralište u očekivanju toplijih dana
stiže Mihael,
Petar,
Igor, 
a tu su i Matija i Marko
 početak kao iz bajke, tata Ivo sprema rođendansko slavlje svoje princeze Ive.

                                                           ostale fotke: MiHa
Roditelji vrtićaraca zahvaljuju ravnatelju Osnovne škole Legrad, teti Ružici L., teti Ružici G., teti Josipi, teti Štefi i stričeku domaru Iveku na svim izrečenim lijepim riječima i gestama tijekom rada vrtića u sklopu škole. Veliko hvala i učiteljima, profesorima kao i stručnim službama koje su brinule o našoj djeci.


Nema komentara:

Objavi komentar